In Uncategorized

Gitta Bessem

Na meerdere prettige gesprekken gevoerd te hebben met diverse kandidaten hebben we een geschikte projectcoördinator gevonden.

Gitta Bessem is per 1 april begonnen en stelt zich hieronder even voor:

” Samen Vooruit. Mijn blik trok direct naar deze titel. Wat een mooie naam voor een samenwerkingsverband dat sociale impact wil maken. De naam ademt saamhorigheid uit. Mét en vóór elkaar. De blik op de toekomst gericht. Er is ruimte voor nieuwe initiatieven. Het past in mijn ogen: Oost lééft.

Geboren en getogen in het Brabantse, woon ik sinds 1989 in Oost. Ik heb er mijn studententijd doorgebracht, mijn kinderen zijn er geboren en gaan er naar school, ik werk er.
Mijn hart maakte dan ook een sprongetje toen ik las dat er een projectcoördinator werd gezocht. Dit is waar ik warm voor loop: het leggen van contacten, het onderhouden van relaties en het verbinden van mensen en organisaties. En in het verlengde daarvan: het samenbrengen van kansen en mogelijkheden, van speerpunten en belangen, om zo meerwaarde te creëren.

Mijn communicatie- en projectmanagementachtergrond en enthousiasme voor het stadsdeel komen in deze functie samen. Als bestuursvoorzitter van de Stichting Kinderboerderij Watergraafsmeer heb ik kennis mogen maken met de stimulerende kracht van een buurtinitiatief. Dagelijks werken we eraan ‘samen vooruit’ te komen. Ik zie er dan ook naar uit mijn hoofd en hart in te zetten om Samen Vooruit tot een succes te maken!”

Gitta Bessem is te bereiken via info@samenvooruit.amsterdam

 

 

 

Recent Posts
Indische Buurt Duurzaam - Fotocredits: Arjen Went